Stílus váltó
Válassz szint!
Válassz háttérképet

Válassz tapétát
 Információk

Rólunk

 

Közösségünk 2014.november.17.-én jött létre Paluka, cigiszüNET, és centipede.rat vezetésével. Az első TeamSpeak szerverünk megnyitása után szép lassan nőtt a felhasználók száma, aminek nagyon örültünk. Először tíz, harminc aztán több százan csatlakoztatok szerverünkre. Láttuk, hogy van miért folytatnunk ezt az egészet, így már több éve a gamerek rendelkezésére állunk!
Rengeteg problémába ütköztünk mint újonc tulajdonosok, de nem adtuk fel. Összefogtunk és megoldottunk minden lehetséges gondot, ezt mind azért, hogy a felhasználók továbbra is problémamentesen tudjanak csevegni szerverünkön.

 

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy jó közösség tagja lenni CSATLAKOZZ hozzánk még ma!

 

 

Az egyik társ alapító és jó barátunk PaLu úgy döntött, hogy kilép bizonyos okok miatt.
Köszönjük neki, hogy itt volt és kívánunk neki további sok sikert az életben!

 


Nicknév: centipede.rat
Kor: 31
A Game Republic-nál jelenleg programozással, és pénzügyek rendezésével foglalkozom. Számomra ez nagy kihívást jelent, mivel elég sok speciális feladatokat és automatizálást kell megoldanom, hogy az adminok, moderátorok, és a felhasználók a lehető legegyszerűbben tudják használni szolgáltatásainkat. A pénzügyi feladataim során számos tapasztalattal bővültem az évek során, amit a szolgáltatásaink optimalizálására tudtam hasznosítani.
Nicknév: cigiszü.net
Kor: 27
 

Jelenleg én felelek a szerver konfigurálásáért, illetve a kivitelezéséért. Eleinte elég sok problémába ütköztem, de mostanra sikerült elég sok tapasztalatot szereznem ezen a téren! A legfőbb kihívás olyan grafikus elemek elkészítése volt, ami a szolgáltatás egyediségét hivatott ismertetni. A célom egy olyan minőségi szolgáltatás fenntartása, amely a felhasználók igényeit kiszolgálja.

Nicknév: ® P a L u ©
Kor: 29
 

Köszöntelek benneteket jelenleg én felelek a szerveren történő kommunikáció stabilitásáért és kivitelezésért évek során megtanultam kezelni az embereket kisebb nagyobb sikerrel épp ezért adom át tapasztalataimat mások számára hogy akadály mentes legyen és egy jó közösséget alkossunk.

Nicknév: Elijah
Kor: 29
 

Azért csatlakoztam a csapathoz, mert egyedi gamer közösséget szerettek volna létrehozni, ami nagyon megtetszett. Több pozíciónak megfelelő szerepet töltök be a szerveren, legyen az apróbb feladat vagy éppen nagyobb, mint weboldalaink frissítése, klánokkal/felhasználókkal való kommunikáció, eventek lebonyolítása/megszervezése. Igazából mióta csatlakoztam igyekeztem mindenben besegíteni.
Természetesen a legfőbb dolog nekem hogy a csapattagok és persze a felhasználók is jól érezzék magukat, mivel többen évek óta itt vagyunk és ez egy hatalmas baráti társaság, bár számomra lassan inkább egy második család.