Stílus váltó
Válassz szint!
Válassz háttérképet

Válassz tapétát
 Információk

Rólunk

 

Közösségünk 2014.november.17.-én jött létre. Az első TeamSpeak szerverünk megnyitása után szép lassan nőtt a felhasználók száma, aminek nagyon örültünk. Először tíz, harminc aztán több százan csatlakoztatok szerverünkre. Láttuk, hogy van miért folytatnunk ezt az egészet, így már több éve a gamerek rendelkezésére állunk!
Rengeteg problémába ütköztünk mint újonc tulajdonosok, de nem adtuk fel. Összefogtunk és megoldottunk minden lehetséges gondot, ezt mind azért, hogy a felhasználók továbbra is problémamentesen tudjanak csevegni szerverünkön.

 

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy jó közösség tagja lenni CSATLAKOZZ hozzánk még ma!

 


Nicknév: centipede.rat
Kor: 34
A Game Republic-nál jelenleg programozással, és pénzügyek rendezésével foglalkozom. Számomra ez nagy kihívást jelent, mivel elég sok speciális feladatokat és automatizálást kell megoldanom, hogy az adminok, moderátorok, és a felhasználók a lehető legegyszerűbben tudják használni szolgáltatásainkat. A pénzügyi feladataim során számos tapasztalattal bővültem az évek során, amit a szolgáltatásaink optimalizálására tudtam hasznosítani.
Nicknév: Elijah
Kor: 32
 

Azért csatlakoztam a csapathoz, mert egyedi gamer közösséget szerettek volna létrehozni, ami nagyon megtetszett. Több pozíciónak megfelelő szerepet töltök be a szerveren, legyen az apróbb feladat vagy éppen nagyobb, mint weboldalaink frissítése, klánokkal/felhasználókkal való kommunikáció, eventek lebonyolítása/megszervezése. Igazából mióta csatlakoztam igyekeztem mindenben besegíteni. Természetesen a legfőbb dolog nekem hogy a csapattagok és persze a felhasználók is jól érezzék magukat, mivel többen évek óta itt vagyunk és ez egy hatalmas baráti társaság, bár számomra lassan inkább egy második család.