Stílus váltó
Válassz szint!
Válassz háttérképet

Válassz tapétát
 Információk

Változásnapló [20.03.24]

img
márc
24
by admin | Hírek | 0 Comments | 24 márc 2020

Kedves felhasználóink!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy mindig mellettünk álltok. Vasárnap este 750+ felhasználó tartózkodott egyidejűleg szerverünkön. Reméljük, hogy ez így is marad. Köszönjük!

2020.03.22


A Márciusi hónap mindenki életét megváltoztatta így a szerverét is. (Nem szeretnék belebonyolódni, mindenki tudja, hogy milyen szituációk uralkodnak. Legyetek elővigyázatosak!) Lezajlott az első Game Republic eSport’s Mini Kupa, a szerveren lévő klánok közt. Talán egy fél sikernek elkönyvelhető, ily módon köszönjük a résztvevőknek és a hozzá járulóknak. Mint kiderült, sok idő, energiába telik egy ilyen megszervezése. Tesztnek tökéletes volt. Hamarosan lesz egy szerverek közti Cup, remélhetőleg a többi magyar TS.-es „kolléga” élni fog ezen lehetőséggel.


Weboldalunkon szintén történt egy pár változás klánok / versenyek terén. Elérhető lesz hamarosan egy pár új funkció ami elősegíti majd a klánok / szerverek közötti meccs eredményeinek a rögzítését.

Szerverünkön, a rengeteg visszajelzés miatt, a mai nap folyamán bővítve lesznek a 2 és 3 férőhelyes társalgók, illetve ezzel egyidejűleg lecserélésre kerülnek a szintek ikonjai (16px >> 32px) egy jobb minőség érdekében.


Végül a legfontosabb, a szerverünk férőhelye bővítve 1200 felhasználóra.

Megjegyzés.: Köszönjük azon személyeknek akik jelentették a GameTracker.-en szerverünket, miszerint FAKE (BOT) felhasználókkal volt telítve. A mai napon sikeresen vissza állt a régi menetrendbe és csak úgy hasít az első hely irányába.

Amennyiben bárki is végigolvasta, köszönjük neki!

További kellemes csevegés és időtöltést, a Game Republic vezetősége!